Rreth Nesh

Radio Eurostar eshte themeluar ne vitin 1996 me nje eksperience 23 vjecare ne tregun shqiptar.

Radio euro star transmeton ne frequencen 94.4 mhz  ne qytetet me te medha ne vend si:
Tirane, Durres, Kavaje, Lushnje, Vlore, Kruje, Fushekruje, Rrogozhine, Fier, Berat, Lac, Skrapar, Elbasan, Librazhd, Orikum dhe mbulon 80% te popullsise dhe bizneseve duke u bere nje nder radiot me mbulimin me te gjere ne shqiperi.
Radio Eurostar synon nje target grup te mesem dhe te larte, te pavarur financiarisht,ka stil krejt te vecante te rrymes muzikore prej 23 vitesh

Radio ka disa prioritete ne pozicionin e saj ne tregun radiofonik.

Me te rendesishmet jane:

  • Programe argetuese
  • Muzike te perzgjedhur

Grupmosha te apasionuara pas rrymave te ndryshme muzikore si:

Muzike e huaj :

  • Muzika e viteve 60’s -70’s-80’s-90’s
  • Dance/ cinema dj/ disco/ disco joke / gold/ soul/ rock / country/ latino
  • Hite 2010-2016 / italian/ greke
  • Muzika shqiptare

100 kenget e shekullit / maratona popullore/ top fest
Hite shqip / muzika te ndryshme shqip
Folk jugu / folk mesme/ folk veriu/ folk kosove/ folk polifonik/ serenata

×

© Copyright 2020 Radio Eurostar - Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Developed by Webiu DigitalAgency