Shenjat që duhet të bëhen gati për prapavijën e radhës

Muaj i ri, prapavijë e re! Nëse ju kishte shpëtuar, po jua përsërisim ne. Mërkuri hyn në prapavijë më 13 tetor dhe do të qëndrojë atje deri në 3 nëntor. Çfarë na intereson nga kjo ngjarje kaotike janë shenjat e zodiakut tek të cilat do të ndikojë më shumë. Kush duhet të përgatitet?

1- Binjakët

Mërkuri është planeti juaj udhëheqësh, prandaj me shumë mundësi do t’ju bëjë të ndiheni pak lëmsh gjatë kësaj periudhe. Do ta keni pak të vështirë të menaxhoni kohën dhe të organizoheni. Gjithsesi, prioritet duhet të keni shëndetin dhe mirëqënien tuaj, prandaj mos shpenzoni më shumë kohë nga ç’duhet duke u marrë me projektet e punës. Shlodhuni, kujdesuni për veten dhe merrini gjërat me qetësi.

  1. Virgjëresha 

Dëshira juaj për të qenë e organizuar çdo sekondë do të testohet paksa gjatë kësaj kohe. Sado të dhënë të jeni pas detajeve, është e thjeshtë të keni keqkuptime në biseda apo informacionem prandaj merreni me qetësi dhe mos dilni në konkluzione false. Mund të ndiheni pak konfuzë gjatë kësaj kohe, mund t’i thoni diçka që s’duhet personit të gabuar apo aksidentalisht të dërgoni një mesazh gabim. Ka gjasa që disa sekrete të dalin në sipërfaqe, prandaj është koha të mbroni veten.

  1. Akrepi

Këtë periudhë mund të përjetoni edhe ndonjë krizë identiteti, prandaj është me rëndësi të qëndroni me këmbë në tokë. Mos e lini veten të ndikohet nga mendimet emocionale. Ti je duke analizuar veten në detaje dhe ndihesh konfuz, duke menduar se nuk e njeh plotësisht njeriun që po sheh në pasqyrë. Mos e lodhni veten me të tilla mendime dhe mos shpenzoni shumë kohë duke u shqetësuar për mënyrën sesi njerëzit të shohin. Qëndroji besnik vetvetes, edhe në çaste të tilla dyshimi, ky është çelësi për ta kaluar prapavijën në paqe.

×

© Copyright 2020 Radio Eurostar - Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Developed by Webiu DigitalAgency