Çfarë s’duhet t’i thoni kurrë një Gaforreje?

Njerëzit e shenjës së Gaforreve janë të sjellshëm dhe shumë të ndershëm, por ndonjëherë janë të ndrojtur dhe zgjedhin më mirë të qëndrojnë brenda guackës së tyre. Duke ditur këtë, duhet ta merrni me mend që pavarësisht se me raste janë të rezervuar, s’duhet të përfitoni nga kjo. Tregohen të duruar, por na lini t’ju themi që nëse i cënoni më shumë se ç’duhet s’do të donit t’i shihni me nerva!

Prandaj, më mirë shmangni 7 fjali ose pyetje që s’duhet kurrë t’ja thoni një Gaforreje.

*1. “Pse je kaq i/e turpshme”

Edhe pse është e vërtetë që Gaforret janë të tërhequr, kjo s’do të thotë se druhen para gjërave. Ata thjesht duan t’i ndjejnë gjërat para se të lejojnë dikë të huaj t’i afrohet.

*2. “S’mund të jesh përgjithmonë kaq i fiksuar pas shtëpisë!”

Kjo shenjë njihet për lidhjen e veçantë që ka me familjen dhe ndjeshmërinë e lartë. Pranojeni që në fillim, ose mos ja përmendi më vonë! Kjo s’do të thotë që Gaforret nuk i duan aventurat apo nuk pranojnë sfida të reja. Duan thjesht që gjithmonë të kthehen tek njerëzit e dashur dhe të kujdesen për ta.

*3. “Nuk dua të të kem borxh asgjë”

Gaforret e urrejnë këtë shprehje. Ata janë bujarë sepse ashtu janë gatuar, prandaj mos u shqetësoni. Nuk mbajnë shënime për pagesën e faturave.

*4. “Duhet të dalësh më shpesh”

Atyre i pëlqen rutina që kanë ok? Lëriri t’i kalojnë fundjavat në shtëpi duke parë filma në qetësinë e tyre ju lutem!

*5. “A ma jep dot borxh këtë fustanin?”

Jo s’mundet! Gaforret janë bujare, por kur vjen puna tek gjërat personale si rrobat, ushqimi apo sende të tjera bëhen shumë protektive. Nuk është egoizëmm, por thjesht e dinë që ju s’do të kujdeseni aq mirë për gjërat e tyre sa ata vetë.

*6. “Kam nevojë për hapësirë”

Çfarë po përpiqesh të thuash? Që ata janë të ngjitur? Mos guxo…

*7. “Duhet të mësosh të hapesh pak” 

Nëse i jepni kohë mjaftueshëm, do ta kuptoni që Gaforret janë libër i hapur. Sapo të të njohin mirë, do të ndajnë gjithçka me ty. Duhet thjesht pak punë për të fituar besimin e tyre!

×

© Copyright 2020 Radio Eurostar - Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Developed by Webiu DigitalAgency