Programi

"Veza e Kolombit"

11.00-12.00

Emisioni "Veza e Kolombit", ka si qellim te argetoje degjuesit dhe t'i beje pjesemarres ne quiz-e te ndryshme dhe fitues te dhuratave te shumta.

"Te Qeshim Se Bashku"

13.00-15.00

"Te Qeshim Se Bashku", trajton tema humoristike dhe bashkebisedon me degjuesit duke treguar barcoleta te ndryshme.