Kuriozitete & Lifestyle

Për herë të parë: Zbulohen aksidentalisht bakteret…

Shkencëtarët kanë zbuluar në mënyrë aksidentale bakteret që hanë dhe marrin kalori nga metali, ndonëse…

Lexo Më Shumë ›

Veprimet e përditshme që bëjnë prindërit duke…

Gudulisja e fëmijëve: Ka ndodhur shumë herë që të rriturit të kenë dashur të bëjnë…

Lexo Më Shumë ›

Pse përjetoni ‘Déjà Vu’?

Shumica prej jush me siguri kanë përjetuar të paktën një “déjà vu” në jetën e…

Lexo Më Shumë ›

Disa sekrete të industrive, që bizneset nuk…

Ky dentist dha disa informacione të rëndësishme për pastën e dhëmbëve:   Për sa kohë…

Lexo Më Shumë ›

Pse rruga e kthimit duket gjithnjë më…

Kur Alan Bean po kthehej në Tokë nga një udhëtim në Hënë, iu duk sikur…

Lexo Më Shumë ›

Përse është e rëndësishme të ushqehemi sipas…

Frutat dhe perimet ofrojnë një gamë të larmishme ngjyrash të dobishme për shëndetin, pa llogaritur…

Lexo Më Shumë ›

Murgjit tibetianë kanë dhëmbë të fortë e…

Murgjit tibetianë kanë dhëmbë të shëndetshëm, të bardhë dhe të fortë deri në pleqëri. Edhe…

Lexo Më Shumë ›

Tërë ditën përpara kompjuterit? Karriget që do…

Puna nga shtëpia duket se vazhdon për një pjesë të madhe të personave dhe duke…

Lexo Më Shumë ›

Shtëpitë në Holland nuk kanë perde. Perse?

Për shumë vizitorë, teksa enden rrugëve mahnitëse të Amsterdamit apo qyteteve të tjera, një nga…

Lexo Më Shumë ›

Në Itali shiten shtëpi për 1 euro!!!

Trendi i fundit që ka mahnitur botën: premtimi që mund të bësh tënden një shtëpi…

Lexo Më Shumë ›

×

© Copyright 2020 Radio Eurostar - Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Developed by Twisearf