Horoskopi

Yjet bekojnë këto shenja në Dhjetor !

Disa nga shenjat e horoskopit kanë lindur për të qenë të dashura, zèmër-mira, të sjellshme…

Lexo Më Shumë ›

Historitë më të bukura të dashurisë nga…

Demi dhe Gaforrja Demi dhe Gaforrja kanë një mirëkuptim të pabesueshëm, në çdo gjë të…

Lexo Më Shumë ›

Më thuaj çfarë shenje horoskopi je të…

Dashi: Pritja. Çdo gjë që ka lidhje me durimin, është makth për njerëzit e shenjës…

Lexo Më Shumë ›

Shenjat që duhet të bëhen gati për…

Muaj i ri, prapavijë e re! Nëse ju kishte shpëtuar, po jua përsërisim ne. Mërkuri…

Lexo Më Shumë ›

Hëna Blu, në natën e Halloween, do…

– Demi (20 prill-20 maj)   Për shkak se hëna e plotë po rritet në…

Lexo Më Shumë ›

Ç’koktejl duhet të pini, sipas shenjës së…

Të mendohesh për koktejlin e radhës ndërkohë që kamerieri pret në këmbë, është pak stresues…

Lexo Më Shumë ›

Pushimet sipas shenjës zodiakale

Pushimet tuaja verore mund të jenë shumë të shkurtra, ose mund të mos keni mundësinë…

Lexo Më Shumë ›

Çfarë s’duhet t’i thoni kurrë një Gaforreje?

Njerëzit e shenjës së Gaforreve janë të sjellshëm dhe shumë të ndershëm, por ndonjëherë janë…

Lexo Më Shumë ›

Shenja më inatçore e horoskopit

Të gjithëve na ndodh që në momente të caktuara të humbasim toruan, të nevrikosemi me…

Lexo Më Shumë ›

Historitë më të bukura të dashurisë nga…

Demi dhe Gaforrja Demi dhe Gaforrja kanë një mirëkuptim të pabesueshëm, në çdo gjë të…

Lexo Më Shumë ›

×

© Copyright 2020 Radio Eurostar - Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Developed by Webiu DigitalAgency