Shaga Parket

PREZANTIM I SHKURTER RRETH KOMPANISE SHAGA PARKET
Kam kënaqësinë që t’ju prezantoj kompaninë Shaga Parket, e specializuar në furnizimin dhe instalimin e parketeve si të brëndshëm dhe të jashtëm.
Shaga Parket prej vitesh është angazhuar të jetë lider në dyshemetë komerciale.
Ky qëllim është arritur duke sjellë pranë jush produkte 100% ekologjike, të çertifikuara nga FSC. Gjatë qëndrimit tone prej 20 vitesh në tregun shqipëtar, ne kemi (realizuar) disa projekte prestigjoze si “Ring Center”, dyqanet me ne ze te TEG, Projektet e Bankave te suksesshme ne Shqiperi, etj.
Ekipi i Shaga Parket është i trajnuar dhe me përvojë, stafi i montuesëve përkushtohet në instalimin e parketeve, si dhe në mbështetjen teknike ndaj klientëve tanë, për të përfunduar punët me kënaqësinë më të madhe pranë ambjenteve të tyre

×

© Copyright 2020 Radio Eurostar - Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Developed by Webiu DigitalAgency