Biznese

SHAGA GROUP

Misioni ynë është të forcojmë pozicionin e liderit të tregut në arredim, dizenjim dhe plotësim të kërkesave të tregut me çdo lloj artikulli të mobilimit dhe për cdo lloj hapësire: shtëpi, hotele, bare, zyra, shkolla, etj. Ne ofrojmë fuqinë për të transformuar ëndrrat dhe dëshirat e arredimit të çdo klienti në hapësira me një mjedis unik, frymëzuar nga: zgjedhja, eleganca, jetëgjatësia dhe cilësia e produkteve e shërbimeve tona. Sepse hapësirave tuaja mund t’i shërbeni me: Angazhim, Garanci & Art vetëm nën mjeshtërinë e SHAGA Design & Mobilim.

Rreth Nesh

×

© Copyright 2020 Radio Eurostar - Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Developed by Webiu DigitalAgency